HUMOR
jaargang 2
2016
Home Agenda Fun / Grapjes WEEK GRAPJES > HOME
47
22 mei 2015    C @ Carabiniers W-VL  BoMaBoe
MOPPEN over Islamieten Hoe noem je  de houten vloerbedekking in een Moskee  >>>  Islaminaat Moslim die lekker ruikt. >>>  HugoBosslim Het favoriette fruit van moslimterroristen   >>> Granaatappels Voor al uw donkere nachten  >>>  De Islamp Geilen op aanslagen.  >>> Hamasturberen Speelgoed voor moslimkinderen.   Mekkano Islamitische dame van lichte zeden.  >>> Ram-madam Hoe noem je een islamitische meisjesblad ? >>> De PalesTina Onhandige islamiet. >>>   Morslim Vrolijke  Islamiet. >>>  Lachmed Populair moslimdrankje. >>>  Arabier
Wat doet een Ethiopiër met een blik bonen? Een restaurant openen. Wat is het verschil tussen 'oooooooh' & 'aaaaaah'..? Een paar cm.
grove moppen.. LET OP KAN GROF ZIJN..
Wat is de overeenkomst tussen homo's en tandenstokers? Ze prikken beide in etensresten.
Komt een Japanner bij de Chinees en vraagt: “Heb je ketjap?” Chinees: “Nee, kutjap”
Waarom hebben alle turken een speedboot? Om eerder bij het brood te zijn dan de eendjes.
Er liggen 3 homo's in bed, lepeltje lepeltje, wie laat er een scheet? De achterste, want die heeft niks in zijn kont
Waarom heeft god alcohol uitgevonden? Zodat ook vatsige mensen een beurt kunnen krijgen. Hoe krijg je 4 homo's op 1 barkruk? Zet 'm ondersteboven neer.
1. Wat is het populairste cadeau voor moederdag in Turkije? – Scheerschuim. 2. Op welke buitenlandse markt moet je niet gokken? – Ethiopië; je hebt geen honger voor de lol. 3. Wat is het verschil tussen een pizza en een jood? – Een pizza schreeuwt niet als je hem in de oven stopt. 4. Immigranten klagen dat er niet genoeg TV-programma’s zijn waar zij centraal staan. – De TV-zenders hebben hun excuses aangeboden en beloofd dat er meer Opsporing Verzocht zal worden uitgezonden. 5. Wat is het verschil tussen een zachte lul en een asielzoeker? – De ene is er heel moeilijk in te krijgen, de ander is er heel moeilijk uit te krijgen. 6. Hoe noem je een Turk met een houten been? – Een stok met stront. 7. Wat is de overeenkomst tussen steroïden en de KKK? – Negers gaan er hard van rennen.. 8. Wat was de snelste vorm van transport in de Tweede Wereldoorlog? – Een Jood op een fiets in Duitsland. 9. Waarom pleegde Hitler zelfmoord? – Hij kreeg de gasrekening. 10. ”Ik krijg continu e-mailtjes over mijn pitbull die afgelopen weekend 4 Somaliërs, 3 Pakistanen en 4 Turken heeft doodgebeten” – Voor de laatste keer: “Hij is niet te koop!”
11. Muhammed komt bij de dokter: ”Elke keer als ik seks heb met een blank meisje doen mijn ogen pijn” – Dan ben je waarschijnlijk allergisch voor pepperspray.. 12. Een Turkse man staat te wachten op de bus, zodra deze aangereden komt stapt de meneer in. De buschauffeur vraagt aan de man “Waar gaat u heen?” – “Naar huis” zegt de Turk – “Dat is dan 6000 strippen” 13. Wist je dat immigranten heel vriendelijk zijn? – Ze komen altijd in een groepje en vragen “Wat is je probleem?” 14. Hoe noem je een Chinese rapper? – Vanilla Rice. 15. Een Thais meisje wordt hard in haar aars genomen en knalt met haar tanden op het bed, waardoor ze haar tanden verliest. -“Het spijt me” zei de man. Het Thaise meisje antwoordde: -“Het geeft niet, het waren toch maar mijn melktanden!” 16. Wat gebeurt er als een jood met een stijve tegen de muur loopt? – Hij breekt zijn neus.