HUMOR
WEEK
50
jaargang 2
2016
Home Agenda Fun / Grapjes GRAPJES > HOME 22 mei 2015    C @ Carabiniers W-VL  BoMaBoe
Mannen zijn de gelukkigste wezens op aarde Hun familienaam verandert niet. Ze kunnen nooit zwanger worden. De garagisten vertellen hun de waarheid. Ze moeten nooit tot een volgend benzinestation rijden om te plassen omdat de vorige toiletten smerig waren. Ze moeten nooit nadenken in welke richting ze een vijs moeten indraaien. Voor hetzelfde werk zijn ze meer betaald. Hun rimpels zorgen voor hun personaliteit. Trouwkleed 2500 euro, smoking huren 50 euro Eenzelfde humeur, altijd. De telefoongesprekken zijn gedaan in 30 seconden. Ze hebben maar behoefte aan een valies voor een vakantie van 15 dagen. Ze kunnen zelf de confituurpot openen. Het minste vriendelijk gebaar van hun zorgt voor erkenning. Indien iemand hen vergeet uit te nodigen, mag deze persoon toch hun vriend blijven. Hun ondergoed kost 15 euro voor een pak van 3. Drie paar schoenen zijn meer dan voldoende. Ze zijn in de onmogelijkheid om te zien of hun kleren bevlekt of gekreukt zijn. Hun gezicht blijft dezelfde kleur hebben op gelijk welk moment. Frieten, chocolade, vlees en saus, pizza,.... zijn geen probleem voor hun. Dezelfde haarsnit jaar in jaar uit. Ze moeten enkel hun gezicht scheren. Ze mogen in short wandelen, ongeacht de staat van hun benen. Ze mogen hun nagels knippen met een zakmes desnoods. Ze mogen kiezen of ze al dan niet een snor hebben. Ze kunnen de boodschappen voor Kerst doen voor 25 personen in 25 minuten de 24ste december. En men vraagt zich nog af waarom mannen gelukkig zijn. Het ergste is dat het nog waar is ook! Stuur dit naar de mannen, en ze zullen glimlachen. Stuur dit naar de vrouwen en ze lachen zich een breuk om deze waarheden.
Ik versta u niet           Een oud Westvlaams boerke wandelt tussen zijn velden en ziet een jonge gast die wil drinken van het water in de beek. " Nie van zuup'n ventje, da woater es nie gezoend, weije! Mien zwiens ên derin gescheet'n! De jonge kerel antwoordt: "Excuseer, meneer, maar ik versta uw dialect niet. Ik ben een Marokaan, weet u. Kan u dit een beetje trager zeggen, en in het algemeen Nederlands, alstublieft?" "Niet te rap drinken, 't water is nogal koud!"
MAURICE komt terug van de dokter en vertelt zijn vrouw dat de dokter hem verteld heeft dat hij slechts 24 uur te leven heeft. Gezien de prognose, vraagt MAURICE zijn vrouw om nog eens  seks te hebben. Natuurlijk is ze het ermee eens, dus bedrijven ze de liefde. Ongeveer 6 uur later, gaat MAURICE naar zijn vrouw en zegt:  'Schat, je weet dat ik nu nog slechts 18 uur te leven heb. Kunnen we het nog een keer doen voordat het mijn tijd is? '  Natuurlijk, zijn vrouw gaat akkoord en ze doen het nog een keer. Later, toen de MAURICE in bed lag en op zijn horloge keek realiseert hij zich dat  nu nog slechts 8 uur te leven heeft. Hij tikt zijn vrouw tegen de schouder en vraagt: 'Liefje, alstublieft ... nog een keer voordat ik sterf. '  Ze zegt: 'Natuurlijk, schat,' en ze bedrijven de liefde voor de derde keer.  Na deze sessie,  valt de vrouw doodmoe in slaap. Maurice echter, bezorgd over zijn naderende dood ligt te woelen en te draaien, totdat hij nog minder dan 4 uur te leven heeft.  Hij tikt zijn vrouw aan , die wakker wordt. 'Schat, ik heb nog slechts 4 uur.  Denk je dat we kunnen ... '  De vrouw gaat rechtop in bed zitten en zegt: 'Luister MAURICE, genoeg is genoeg ! Ik moet morgenvroeg opstaan ... en gij kunt blijven liggen....